Menu

Wat eet ik nu eigenlijk op een dag!

WAT EET IK NU EIGENLIJK OP EEN DAG!

Ja dat lijkt een simpele vraag maar als ik eerlijk ben dan moet ik er zelf ook goed over nadenken. Wat eet ik nu eigenlijk op een dag. Ik zou het moeten schrijven om je er een eerlijk antwoord op te geven.
Want als ik kijk naar de mensen die ik begeleid met afvallen dan hoor ik heel vaak: ik eet helemaal niet zoveel.
En wat blijkt; dat klopt de meeste mensen die willen afvallen eten te weinig en te eenzijdig. Dus het gaat niet altijd om hoeveel je eet, maar om de kwaliteit van wat je eet.

SNACKEN EN SNAAIEN

En misschien herken je wel dat als je thuis komt dat je zo net voor het eten nog even wil “snacken”. Ook ‘s avonds zie je vaak dat er veel gesnoept en gesnackt wordt!
Nu hoe komt dat dan? Vaak is het teveel eten niet het probleem, maar de keuze van de producten. Veel zoet, veel koolhydraten overdag zorgt er voor dat afvallen vaak niet lukt en dat je vooral ‘s avonds zin krijgt om later op de dag te snoepen.

HET IS TIJD OM DAT SAMEN TE DOORBREKEN!

Wil je deze week eens bijhouden wat je allemaal eet en drinkt op een dag. Dat kan natuurlijk heel eenvoudig in het voedingsdagboek op pagina 14 van het E-book. Maar ook de app van het voedingscentrum () is daar reuze handig voor.

DEEL JE EETLIJST

Als je me in een persoonlijk bericht (ron@ronmeijering.nl) jouw eetlijst deel dan maak ik graag een half uur tijd voor je vrij om mee te kijken waar voor jou de winst te behalen is.
Succes en hou met op de hoogte, Groet Ron
Wil je gezonder eten of afvallen? Met de Mijn Eetmeter-app heb je altijd een eetdagboek op zak.

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.