Menu

Wij van WC Eend, adviseren…..

Misschien herinner je je deze nog? De slogan, Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend. Deze Wc-eend “slagzin” werd gebruikt in reclame-uitingen van het Wc-eend. Niet iedereen zal hem kennen want hij is al even oud, hij komt namelijk uit 1989 (dat verraad al een beetje hoe oud ik ben;-).

Vaak hoor ik van cliënten, waarom kun je mij wel helpen Ron, ik heb al zoveel geprobeerd Dan is het fijn om verhalen te hebben van mensen die ik heb mogen helpen. Referenties van tevreden cliënten, want ik kan wel vertellen dat ik jou zo goed kan helpen maar ja ik snap ook de twijfel. Als je al zoveel geprobeerd hebt waarom zou ik je dan wel kunnen helpen.

Wellicht herken je dit wel, elke dag neem je je voor, vandaag ga ik het anders doen, vandaag ga ik goede en gezonde keuzes maken, en dan einde van de dag toch weer niet gelukt, frustrerend toch?

Hier een berichtje van Betty, die dit heel mooi samenvat:

“Je slaat de spijker op zijn kop met de opmerking ‘de hele dag je best doen en dan ‘s avonds tot de conclusie komen dat het weer niet gelukt is’. Ik ben dagelijks erg hard bezig met mijn best doen om mezelf onder controle te houden. Dit kost veel energie. Wil hier helemaal niet de hele dag mee bezig zijn. Ik wil graag een gezonde relatie met voeding hebben. Geen haat-liefde gevoel.”

 

 

Maar er is hoop, zoals je kan lezen in deze referentie van Maartje en Pia:

“Vanwege mijn eetprobleem ben ik bij Ron terecht gekomen en, eerlijk, het voelde als thuis komen. Ik voel me blijer, rustiger en heb mijn voedingspatroon op orde dus het gaat helemaal goed komen met mij. Ik ben hem gigantisch dankbaar en zal hem bij iedereen aanraden.”

– Maartje


 

“Ik had toen ik begon veel twijfels over de virtuele maagband, ik was heel sceptisch. Ik dacht eerst zien dan geloven. Aan de andere kant was ik toe aan een nieuwe start.

Achteraf ben ik heel blij dat ik het gedaan heb, Nu in 11 weken 13 kilo lichter. Elke week mijn riem een gaatje strakker😀”

– Pia

Het kan dus en ook voor jou, het maakt niet uit wat je uitdaging is, teveel eten, snoepbuien, te weinig eten. Er is een oplossing voor jouw probleem net zoals er een oplossing voor mij was en in dit voorbeeld voor Betty en Maartje, zij en ik hebben overwonnen en bereikt wat we wilde, net zoals meer dan 200 andere cliënten die ik heb mogen helpen.

En weet je het begint met het zetten van een 1e stap, namelijk de volgende stap en niet opgeven. Het gaat er niet om dat het in 1 keer perfect gaat. Want Richard Krajicek was die in 1 keer een toptennisser, nee toch. Hij moest beginnen met trainen, hij moest beginnen met de 1e stap.

Wellicht is het tijd voor jou om de 1e stap of de volgende stap te zetten. Want weet je om terug te komen op Richard Krajicek, zijn vader was zijn coach, hij hoefde het niet alleen te doen en je hoeft ook niet alleen te doen. Hulp vragen is een blijk van kracht!

Dus zet de 1e stap door hier te klikken, want samen lukt het wel!

 

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.