Menu

Wil jij ook Fitter Worden?

Een van de onderdelen van mijn programma is voeding. Misschien wil je aan de slag met je voeding omdat je fitter wil worden. En wat ook kan is dat je wil afvallen, of dat je aan de slag wil met je eetprobleem, zodat je weer lekker in je “vel ” voelt zitten.

Als ik met mijn cliënten aan de slag ga en ze doen dit goed dan voelen ze zich fit en vitaal en dan gaan ze zich lekkerder in hun vel voelen. Als ze dit niet doen dan ervaren ze dat ze in een tredmolen zitten waar ze niet uit kunnen komen, en dat het “eten” hen overkomt en voelen ze zich down en depressief.

Waar ik het over heb ik gezond, gevarieerd eten, eten wat ervoor zorgt dat je vit en vitaal voelt en ook wat ook gewoon erg lekker is. Vaak hoor ik terug van cliënten dat eten gezellig moet zijn en dat het is om je te troosten of om je rustig te maken of alleen maar omdat het lekker is (herken je hem, ik ben zo toe aan een wijntje:-)). Ik kijk daar anders naar, eten is bedoelt om ons prachtige lichaam gezond en vitaal te houden en daarnaast mag het ook heel lekker zijn. En dat is niet in de ochtend een sigaret met een kop koffie en croissant dat kan heel lekker zijn en tegelijkertijd niet echt gezond toch?

Want dit is het geval je eten is je medicijn en je medicijn is je eten. Hippocrates schreef al “Laat voedsel uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voedsel. En dat is wat ik geloof dat voeding veel meer is dan alleen “lekker”.

Zie het naar als je auto, die breng je op tijd na de garage en als er iets stuk is laat je het maken, en alles wat je doet aan onderhoud is nutteloos als de auto niet de juiste brandstof krijgt, dan loopt hij vast. En zo is het ook met ons lichaam, zonder de juiste brandstof loopt het vast.

Dus ben je bereid om de juiste brandstof in je lichaam te stoppen, zodat je fit en vitaal voelt en je lekker in je vel komt te zitten?

Zorg voor jezelf en weet wat je eet, dan weet je lichaam hoe het voor jou moet zorgen!

Om je te helpen heb ik hier 2 boeken die jou helpen om lekker en gezond te eten, klik op de boeken en je kunt ze direct bestellen. Wil je hulp of wil je weten welk eten voor jou goed is, stuur me een mail op ron@ronmeijering.nl en ik stuur je een metabolisme test zodat we samen kunnen bepalen welk eten goed voor jou is!

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

  • Internationaal Register Hypnotherapeut
  • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
  • EMDR coach
  • Hypnoslim coach
  • Virtuele maagband consulent
  • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
    Collectief Alternatieve Therapeuten
    BO nr.: 60872021-08-31
  •  

 

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.