Menu

Wil jij ook weer goed in je vel zitten?

Mentaal goed voelen? Wat zorgt er nu voor dat je mentaal goed in je vel komt te zitten? Ik wil het graag met je hebben over een cruciaal stukje uit mijn programma waar ik met al mijn cliënten aan werk.

Als je dit doet dan is de bonus dat je goed in je vel komt te zitten. Als je dit niet doet dan voel je moe en “zit je niet lekker in je vel”.

Waar ik het over heb is de invloed van voeding op hoe jij je mentaal voelt. En wat bedoel ik daar nu precies mee?

Veel mensen die ik spreek willen graag weer lekker in hun vel zitten en een leven hebben met meer zelfvertrouwen. Wat ik dan vaak merk is dat ze daarover willen praten, bereid zijn om hypnotherapie te volgen met de hoop dat het hen mentaal gaat helpen om zich beter te voelen. En begrijp me niet verkeerd dat is natuurlijk een hele goede stap, de wil om te veranderen.

Cliënten willen bijvoorbeeld afvallen, hun eetstoornis overwinnen, of gewoon meer zelfvertrouwen krijgen. Ik zie dan dat ze “de brandstof” voor hun lichaam daarbij vaak vergeten. Sterker nog dat ze denken dat het aanpassen van de voeding hen niet gaat helpen om zich beter te voelen. Ik vertel ze dan dat dit essentieel is om je mentaal beter te voelen.

Stel je eens voor dat je lichaam je auto is. Je auto wordt goed onderhouden door een monteur. Je auto krijgt op tijd zijn onderhoudsbeurt en de banden worden op tijd verwisselt. Vervolgens kies je ervoor om er hele goedkope olie of verkeerde brandstof in je auto te stoppen. Zou het dan zo kunnen zijn dat de auto toch niet goed rijdt?

Dit is het geval, als je wilt dat je goed in je vel zit dan is praten over de verandering belangrijk, de juiste brandstof om goed te kunnen functioneren op mentaal en fysiek vlak nog veel belangrijker.

Want ben je het met me eens dat een gezonde geest alleen goed kan functioneren wanneer je ook een gezond lichaam hebt, en dat een gezond lichaam start met gezonde voeding?

Wil jij je ook mentaal goed voelen? Ben je dan bereid om daar alles voor te doen? Start dan eerst met goede voeding zodat ook jij je mentaal goed gaat voelen.

Want eten is je medicijn en je medicijn is eten!

Weten welke voeding jou gaat helpen om af te vallen je eetstoornis te overwinnen en je mentaal goed te voelen? Bel me gerust voor een afspraak op 06-14 64 23 02 of kijk op http://5.61.250.59/~ronmeijeri

ron@ronmeijering.nl

Om je te helpen heb ik hier ook 2 boeken die jou helpen om weer lekker in je vel te zitten, klik op de boeken en je kunt ze direct bestellen. Wil je hulp of wil je weten welk eten voor jou goed is, stuur me een mail op ron@ronmeijering.nl en ik stuur je een metabolisme test zodat we samen kunnen bepalen welk eten goed voor jou is!

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.