Menu

Wil jij stoppen met roken? Met hypnose lukt het je deze keer wel.

Stoppen met roken door hypnose

Wanneer ga jij stoppen met roken? Iedereen weet wel dat het ongezond is om te roken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen die met je meeroken. Je partner en kinderen lijden onder jouw hardnekkige gewoonten. Tijdens een etentje moet jij soms naar buiten om een sigaret op te steken. Hoe fijn zou het zijn als je deze behoefte niet meer hebt? Wij hebben de oplossing: stop met roken door hypnose.

Roken is een vastgeroeste gewoonte

Wil jij graag stoppen met roken? We weten dat het geen gemakkelijke opgave is. Een gewoonte veranderen doe je niet zomaar van de ene op de andere dag. En zeker een gewoonte als roken, die zo ingeburgerd is in ons gedrag, is moeilijk te veranderen.

Hypnose helpt bij stoppen met roken

De meeste rokers willen wel stoppen, maar het lukt gewoonweg niet. Zelfs niet met een stapel nicotinepleisters of andere middeltjes. Maar ik heb goed nieuws voor jullie: hypnotherapie helpt wel. Met behulp van hypnose stop je blijvend met roken.

Hoe stop je met roken door hypnose?

Hypnose is een manier om van hinderlijke patronen en gewoontes af te komen. Dat is precies wat het opsteken van een nieuwe sigaret is. Een automatisme waar je vanaf wilt. Met hypnose doorbreken we dit vastgeroeste patroon. Het verschil merk je meestal al na één sessie! Je voelt je weer een niet-roker, waardoor je gezonder gaat leven!

Na één sessie niet meer roken

Wist je dat slechts 6% van de rokers die zonder hulpmiddelen probeert te stoppen hierin slaagt? De meeste rokers hebben zelfs al meerdere van deze pogingen ondernomen. Met hypnose heb je een veel grotere kans en je merkt het verschil al na de eerste sessie.

Dat komt doordat hypnose zich richt op het onderbewustzijn en hier de oplossing zoekt. Zo kom je voor eens en altijd van je verslaving af. Een hypnosetherapeut zorgt ervoor dat je rookgewoonte voor eens en altijd verdwijnt. Het werkt al na één sessie.

Stoppen met roken zonder gedoe?

Stoppen met roken door hypnosetherapie is niet ingewikkeld. Je hebt geen ijzersterke wilskracht nodig en hoeft geen nicotinepleisters te plakken. Het enige wat je wel nodig hebt, is de wil om blijvend te stoppen. Na de hypnose voel jij je als een niet-roker en heb je geen behoefte meer aan een sigaret. Zonder moeilijk gedoe en zonder innerlijke strijd.

Stoptober: de maand om te stoppen

Oktober dopen we om tot Stoptober en is dé maand waarin we samen gaan stoppen met roken. Ga jij de uitdaging aan? En wil je er deze keer zeker van zijn dat het lukt? Kies voor onze hypnosetherapie en stop met roken.

Stoppen met roken zonder gedoe?

Plan vandaag nog een GRATIS en VRIJBLIJVENDE afspraak met mijn in.


"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.