Menu

Yoga voor het slapen gaan: zo slaap je als een Roos

Pfff doodmoe zit je ‘s avonds op de bank te knikkebollen. Je besluit om naar boven te gaan en lekker naar je bed toe te gaan … en dan klaarwakker! Herkenbaar voor je?

Jaren geleden lag ik elke avond minimaal een uur naar het plafond te staren, het lukte me maar niet om mijn lijf te ontspannen en mijn hoofd stil te krijgen. Ik lag als een plank op bed. Toen ben ik op zoek gegaan naar een oplossing en de oplossing voor mij was en is nog steeds Yoga!

En wat ik vaak hoor, is dat is toch heel zweverig Yoga en dat is niks voor mij. Nou ik kan je vertellen uit eigen ervaring er is niks zweverigs aan het is vooral in het begin lekker confronterend😉,Ik was echt zo stijf als een plank.

Nou ik zou zeggen pak een Yoga matje of een dikke deken en doe lekker met me mee! Ben benieuwd hoe het voor je gaat.

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.