Menu

Eetstoornis overwinnen

Heb je alles al geprobeerd om af van die vreselijke eetstoornis af te komen?  

Misschien herken je het wel, elke ochtend neem je je voor, vandaag doe ik het anders, ga ik mijn eetlijst volgen meer eten of juist de eetbuien weerstaan en dan is de dag voorbij en is het door dat stemmetje in je hoofd weer niet gelukt. Waarschijnlijk voel je je dan boos en gefrustreerd op jezelf en de mensen om je heen. 

Gelukkig hoeft het zo niet te zijn, er is een oplossing voor jouw probleem. Wat je uitdaging ook is, te weinig eten, teveel snoepen of snacken er is een oplossing.

Het kan zijn dat het 3 maanden traject de oplossing is, maar ook speciale hypnotherapie om snoepen en snacken weg te krijgen is een van de oplossingen die er voor je zijn.

Resultaat gewoon genieten van je leven, zonder dat stemmetje in je hoofd.

Benieuwd wat voor jou werkt?

Laten we samen kijken welke oplossing voor jou werkt.

 

Ervaringen van twee tevreden cliënten!

“Jasmijn, Voor mij was het de beste stap die ik had kunnen zetten!”

Ron heeft mij geholpen om de kracht in mezelf te vinden en mijn eetstoornis te overwinnen. De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren, waarbij er zowel ruimte is voor een lach als een traan! De oefeningen die ik kreeg waren soms confronterend, maar hebben me absoluut vooruitgeholpen in het proces. Ron is oprecht betrokken bij je en geeft ook openheid over zijn eigen leven, wat helpt om een vertrouwensband op te bouwen en samen verder te komen. Voor mij was het de beste stap die ik had kunnen zetten!

– Jasmijn

“Teun, ik had nooit verwacht dat ik de Boulimia zou overwinnen.

Teun had al langere tijd last gehad van Boulimia. Teun verteld, het was bij mij heel onschuldig begonnen met Fitness, maar uiteindelijk sloeg dit door naar Boulimia. Ik voelde me niet lelijk en ook niet dat ik perfect hoefde te zijn voor iemand anders, nee ik dacht ik moet perfect zijn voor mijzelf. Ik stelde te hoge doelen aan mijzelf. Ron heeft mij laten zien waar het werkelijke probleem echt zat en heeft mij echt weten te motiveren zodat ik de boulimia los durfde te laten.

– Teun

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Ron Meijering is aangesloten bij:

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten.
Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional.

Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

SKJ

Stel je vraag

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.