Menu

Angst overwinnen

Angst is een nuttige belemmerende emotionele toestand die wordt veroorzaakt door dreiging of gevaar.
Een goed voorbeeld hiervan is angst die je voelt als er een grote blaffende hond voor je staat. Die angst is nuttig want de hond kan gevaarlijk zijn.

Angst wordt een probleem wanneer je de angstig voelt zonder dat er een direct gevaar is, dus dat deze angst jouw normale dagelijks functioneren negatief beïnvloedt.

Gelukkig hoeft het zo niet te zijn, er is een oplossing voor jouw angst, met Hypnose, EMDR of NLP kan je die onrealistische angst wegnemen. Of je angst rondom eten zit of omdat je elke angst voelt zonder ook maar te weten waar hij vandaan komt er is een oplossing.

Resultaat gewoon weer relaxed leven, zonder dat constante angst gevoel.

Benieuwd wat voor jou werkt?

Laten we samen kijken welke oplossing voor jou werkt.

Ervaringen van twee tevreden cliënten!

“Jasmijn, Voor mij was het de beste stap die ik had kunnen zetten!”

Ron heeft mij geholpen om de kracht in mezelf te vinden en mijn eetstoornis te overwinnen. De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren, waarbij er zowel ruimte is voor een lach als een traan! De oefeningen die ik kreeg waren soms confronterend, maar hebben me absoluut vooruitgeholpen in het proces. Ron is oprecht betrokken bij je en geeft ook openheid over zijn eigen leven, wat helpt om een vertrouwensband op te bouwen en samen verder te komen. Voor mij was het de beste stap die ik had kunnen zetten!

– Jasmijn

“Teun, ik had nooit verwacht dat ik de Boulimia zou overwinnen.”

Teun had al langere tijd last gehad van Boulimia. Teun verteld, het was bij mij heel onschuldig begonnen met Fitness, maar uiteindelijk sloeg dit door naar Boulimia. Ik voelde me niet lelijk en ook niet dat ik perfect hoefde te zijn voor iemand anders, nee ik dacht ik moet perfect zijn voor mijzelf. Ik stelde te hoge doelen aan mijzelf. Ron heeft mij laten zien waar het werkelijke probleem echt zat en heeft mij echt weten te motiveren zodat ik de boulimia los durfde te laten.

– Teun

 

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.