fbpx Menu

NLP

Waar We op Coachen

NLP of te wel, Neuro Linguïstisch Programmeren, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en zien hoe wij daarop vervolgens reageren. Met NLP gebruiken we om  verandering om onbewuste patronen in het zenuwstelsel op te sporen en specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken.

Veel gestelde vragen over NLP

Wat is NLP De methode NLP komt uit het bestuderen van mensen met bijzondere kwaliteiten en bekwaamheden. Door deze mensen te onderzoeken en daarna te modelleren zijn de uitkomsten van deze succesvolle mensen te bereiken door hun strategie te volgen. Waarom NLP? Deze methode wordt effectief toegepast bij onder meer:
  • Gedragsveranderingen
  • Communicatie met jezelf en anderen
  • Angsten overwinnen
Afhankelijk van jouw hulpvraag en persoonlijke situatie pas ik cognitieve gedragstherapie toe als behandelmethode binnen een breder behandelplan, bijvoorbeeld in combinatie met hypnotherapie  en EMDR. Hoe werkt cognitieve gedragstherapie? Bij NLP  ligt de focus op hoe je gewend bent om te reageren op een situatie en hoe je jouw strategie daar voor een volgende keer kan aanpassen, het gaat veel meer om de handeling of de gewoonte dan om de inhoud van je probleem. In persoonlijke coachingssessies houd ik je een spiegel voor, kijken we of jouw gedachten en gevoelens reëel zijn en maak ik je bewust van je gedrag. Je krijgt van mij praktische tips en oefeningen om anders tegen een problematische situatie aan te leren kijken en er anders mee om te leren gaan.

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.