Menu

Afvallen door hypnose

Afvallen door hypnose? Samen lukt het wél.

Afvallen met Hypnose werkt dat?

Als ik met cliënten spreek dan merk ik vaak dat ze Hypnose, maar iets vinden wat lastig te begrijpen is. Maar wist je dat je meerdere keren per dag de staat van “Hypnose” ervaart, zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Herken je het dat je in de auto rijdt en een afslag voorbij reed in gedachten? Dat is al een staat van Hypnose oftewel trance. 

Mental Coaching Bij Afvallen

Samen onderzoeken we hoe jij naar jezelf kijkt. Wat je wilt veranderen. Waar je behoefte aan eten of snoepen vandaan komt. Biedt het rust of troost op stressvolle momenten? Eet je negatieve emoties weg? Vind je het gewoon lekker of gezellig? Is het een gewoonte op bepaalde momenten, zoals achter je bureau of onderweg? Met deze inzichten gaan we er samen aan werken om jouw behoefte aan vet en zoet weg te nemen.

Afvallen door hypnose 

Afvallen door hypnose wordt steeds vaker toegepast om de dieperliggende oorzaken van jouw behoefte aan eten en snoep aan te pakken. Als geregistreerd hypnotherapeut breng ik je in een veranderde staat van bewustzijn, ook wel bekend als trance. Onder hypnose achterhalen we de onbewuste triggers die ervoor zorgen dat jij (weer) gaat eten. En we vervangen je reactie op deze triggers – het eten of snoepen- door een gezonde, meer productieve reactie.

Afkicken van suiker en vet

De eerste paar weken zonder snoep of verkeerd vet eten zijn het moeilijkst. Je lijf moet afkicken van suiker en verkeerde vetten en daardoor krijg je afkickverschijnselen. Maar ook mentaal vindt een afkickproces plaats. Hypnose gecombineerd met voedingsadvies gaat je helpen de afkickverschijnselen te doorstaan. Verder krijg je praktische voedingstips en trucs om de drang naar zoetigheid of verkeerd vet eten te verslaan.

Laten we samen kijken welke oplossing voor jou werkt.

Ben je klaar voor de volgende stap en wil je voor eens en voor altijd afrekenen met de overtollige kilo’s snoep en snackbuien? Plan dan hieronder je GRATIS kennismakingsafspraak met mij in. Samen lukt het wel!

 

 

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Ron Meijering is aangesloten bij:

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten.
Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional.

Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

SKJ

Stel je vraag

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.