fbpx Menu

Individuele coaching

Wil je heel graag afrekenen met je eetstoornis? Maar voel je je te onzeker om in een groep aan de slag te gaan? Dan kijken we of individuele coaching beter bij jou past. Afhankelijk van je hulpvraag kan dit soms een betere optie zijn dan groepscoaching.

Groepscoaching heeft de voorkeur vanwege de vele voordelen van het werken in een groep. Maar bij individuele coaching kun je samen met de coach echt diep inzoomen op jouw persoonlijke situatie. Dat kan nodig zijn om echt iets te veranderen.

Ik help je graag bij het kiezen van de meest geschikte aanpak.

Vraag informatie aan

Zo ziet individuele-coaching eruit

Persoonlijke intake

In een persoonlijke intake bepalen we allereerst of je er klaar voor bent. Echt gemotiveerd bent om nu eindelijk af te rekenen met je eetstoornis. Of ik de juiste persoon ben om jou hiermee te helpen. En bij welke wijze van coachen jij je het prettigst voelt. Als blijkt dat individuele coaching voor jou beter werkt, wordt dat je volgende stap.

Individuele coachingssessies

Afhankelijk van jouw hulpvraag spreken we een aantal individuele coachingssessies af. Deze vinden plaats in mijn praktijk in Kesteren.

Online sessies en opdrachten

Naast de individuele coachingssessies is het mogelijk om tussendoor online sessies af te spreken als je daar behoefte aan hebt. Elke sessie wordt afgesloten met een huiswerkopdracht. In de volgende sessie bespreken we de resultaten.

Wat deelnemers zeggen

“Ron is oprecht betrokken bij je en geeft ook openheid over zijn eigen leven. Dat helpt om een vertrouwensband op te bouwen en samen verder te komen.”

Spreekt individuele coaching jou aan?

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Bel me op 06 – 14 64 23 02 of vul het contactformulier in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug om samen met jou te onderzoeken of individuele coaching bij jou past. En wanneer je kan starten.

Vraag informatie aan Bekijk de startdata

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je anorexia, boulimia, binge eating of overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.