Menu

Kennismakingssessie

5 eenvoudige stappen die je helpen om weer blij en gelukkig met jezelf te zijn.

Zet vandaag stap 1.

Misschien twijfel je nog of je een probleem hebt met eten omdat het voor jou zo normaal is geworden. Het zou maar kunnen dat je hier bent, omdat je wilt dat het anders wordt, maar je twijfelt of dat überhaupt kan. Wellicht ervaar je ook dat jouw zelfbeeld volledig afhankelijk is van wat en hoeveel je eet?

Waarschijnlijk ervaar je elke dag stress en ben je altijd, maar bezig met eten en hoe je eruit ziet. Ook zou je kunnen ervaren dat wat je doet nooit goed genoeg is. En wil je controle leren los laten over eten en minder perfectionistisch te zijn? Herken je jezelf in een van de volgende situaties; dat je de hele dag tegen jezelf praat over eten en je zelfbeeld? Of dat je eten heel erg koppelt aan je zelfvertrouwen, ofwel veel eten of niet eten? Of dat je bij de lichtst vorm van stress al begint te snaaien of in eens geen trek meer hebt.

Stel je zelf eens voor hoe het zou kunnen zijn om weer lekker in je vel te zitten en volop zelfvertrouwen te hebben en daardoor volledige controle over je leven te hebben. Dit zou onder andere betekenen dat je weer positief over jezelf denkt en gewoon weer normaal kunt eten zonder enige belemmering.

Als je dit zo leest en je wilt weer volledige vrijheid ervaren, ben je het dan met me eens dat je daar een plan of een aanpak voor nodig hebt die jou helpt om je volledig blij en happy te voelen.

Dan is de startsessie echt iets voor jou!

Plan jouw GRATIS telefonische Kennismakingssessie in

Wil jij hiervan af…

 • De continue strijd in je hoofd over wel eten of juist niet eten?
 • De continue strijd over wel sporten of niet sporten?
 • Het gevoel dat je nooit goed genoeg bent ongeacht wat je ook doet?
 • Die constante angst en stress die je tegenhouden om volledig jezelf te kunnen zijn?
 • Alle belemmerende gedachten die je nu tegenhouden?
 • Alles wat je jezelf verplicht oplegt om je continu maar beter te voelen?

Verlang jij hier naar…

 • Dat je volledig jezelf durft te zijn?
 • Het gevoel dat je controle hebt over je leven?
 • Dat je weet dat je goed bent zoals je bent ondanks wat er ook gebeurt?
 • Dat eten iets normaals is voor je waar je geen continue strijd mee hebt?
 • Dat je elke morgen met energie uit bed stapt en zin hebben in de dag?

Dan heb je de volgende stap gevonden!

Met deze startsessie ga je ontdekken hoe ook jij  weer controle over je leven te krijgen. Jij krijgt handvatten hoe je wel je eetbuien, eetprobleem of eetstoornis kunt aanpakken. Zodat ook jij uit de vicieuze cirkel kunt stappen en kunt starten met je herstel.

Wat deelnemers zeggen

“Ron is oprecht betrokken bij je en geeft ook openheid over zijn eigen leven. Dat helpt om een vertrouwensband op te bouwen en samen verder te komen.”

R.

“Ik heb de coaching als een heel leerzaam traject ervaren waarbij ik tot andere inzichten ben gekomen. Een hele andere manier van coaching dan in klinieken ed. Vooral ook gericht op t lichamelijke aspect en ik geloof daar ook in. Denk wel dat er psychisch ook wel altijd iets aan ten grondslag ligt maar t raakt verstoord door te gaan diëten!”

Wat levert de Kennismakingssessie je op?

In anderhalf uur kun je me alles vertellen waar je tegen aanloopt, ik kijk nergens van op want ik heb het allemaal meegemaakt. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan moet gaan werken in de komende weken en je weet wat je eerste stap is.

Wat kost een Kennismakingssessie?

Een kennismakingssessie is altijd Gratis en vrijblijvend.

Misschien heb je het idee dat je er nog niet klaar voor bent?

Wellicht voel je dat je er nog niet klaar voor bent en dat is heel begrijpelijk. Ik ken dat gevoel maar al te goed. Maar stel je eens voor dat je gewacht had met leren lopen totdat je er klaar voor was? Dan had je waarschijnlijk veel later gelopen of helemaal niet. Is het niet zo dat je er klaar voor bent wanneer je de 1e stap ook daadwerkelijk zet?

Ik ken het stemmetje in je hoofd maar al te goed dat constant excuses verzint om maar niet te veranderen, terwijl je weet dat je wil en moet veranderen.

Ik weet ook dat hoe langer je wacht dat het steeds moeilijker wordt om je uitdagingen te overwinnen. Ook jij hebt het in je om weer volledig jezelf te zijn en je heel gelukkig te voelen.

Ik wil alvast dat je één ding weet, wat je ook al hebt geprobeerd en wat mensen ook tegen je hebben gezegd, ik weet dat ook jij het kan overwinnen en daar kan ik je bij helpen.

Spreekt dit jou aan?

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Plan dan hieronder de startsessie rechtstreeks in mijn agenda in.

Plan jouw GRATIS telefonische Kennismakingssessie in

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.