Menu

Het Lifeline-programma, de sleutel om je eetstoornis te overwinnen

“Weer baas worden over je eigen leven. Je lijf in balans brengen. Een nieuwe start! Het verhaal van mijn cliënten en mijzelf, zijn het levende bewijs dat het kan! Afrekenen met je anorexia, boulimia, binge eating of overgewicht. Wanneer start jij?”

Word weer baas over je eigen L.E.V.E.N.

Zoek jij naar een manier waarop je leven niet meer geleid wordt door wat je wel / niet eet? Of door hoeveel je sport? Voel je dat je echt klaar bent met jouw eetstoornis en wil je weer leren genieten van eten en sporten? Droom jij ervan om je weer gelukkig, tevreden en gezond te voelen, zonder de angst voor eten? Dan is dit Lifeline-programma iets voor jou!

Plan jouw intakeafspraak

Met dit unieke coachingsprogramma van Ron Meijering, wordt jij binnen 3 maanden weer baas over je eigen leven.

Het Lifeline-Programma staat voor LEVEN en bestaat uit 5 stappen:

Infographic
1. L.uisteren
In de intake luisteren we naar jouw bereidheid om te luisteren naar jezelf, je basisbehoefte en naar wat je misschien probeert te negeren. We onderzoeken of je nu klaar bent om (eindelijk) af te rekenen met je eetstoornis en of ik de juiste persoon ben om jou hierbij te helpen middels groepscoaching of individuele coaching.

2. E.volueren
In deze fase onderzoeken we wat eten met je doet en hoe je lichaam hierop reageert. Hiervoor kijken we naar hoe we als mens zijn gebouwd en naar jouw verleden, heden en toekomst van lichaam en geest.

3. V.erkennen
In deze fase verkennen we jouw overtuigingen en jouw patronen. We onderzoeken samen welke je helpen en/of belemmeren. Zo komen we tot de sleutel die jou de regie over jouw leven (terug)geeft!

4. E.rkennen
Als je weet hoe het in de evolutie is bedoeld, hoe werkt het dan voor jou? Je mag erkennen wat je allemaal verkende!

5. N.avigeren
Nu mag je aan de slag met het creëren van je innerlijke balans! Je leert hiervoor waardevolle tools en samen onderzoeken we hoe we deze verandering kunnen bestendigen en verankeren in JOUW leven!

Als jij weet waar je heen wilt en je doelen glashelder zijn, dan weet je hoe jij moet navigeren naar een leven zonder eetstoornis. Gewoon simpelweg naar een leven vol GELUK!

Wat deelnemers zeggen

“Ron heeft mij geleerd dat ik zelf de meest waardevolle persoon in mijn leven ben en zelf invloed heb op hoe ik me voel.”

R.

“Ron heeft mij geholpen om de kracht in mezelf te vinden en mijn eetstoornis te overwinnen. De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren, waarbij er zowel ruimte is voor een lach als een traan! De oefeningen die ik kreeg waren soms confronterend, maar hebben me absoluut vooruitgeholpen in het proces. Ron is oprecht betrokken bij je en geeft ook openheid over zijn eigen leven, wat helpt om een vertrouwensband op te bouwen en samen verder te komen. Voor mij was het de beste stap die ik had kunnen zetten!”

Jasmijn

Weer de baas zijn over je eigen LEVEN?

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak om samen te bekijken wat het best bij jou past.

Plan jouw intakeafspraak

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.