Lifeline programma

Het Lifeline-programma, de sleutel om je eetstoornis te overwinnen

Nederland is een uniek coachingsprogramma rijker: het Lifeline-programma, speciaal voor mensen met een eetstoornis. Waar andere behandeltrajecten voornamelijk op het psychische aspect van eetstoornissen focussen, begint het Lifeline-programma met het weer in balans brengen van het lichaam door goed voedingsadvies. Want alleen als je lijf in balans is, én alleen met de juiste motivatie, kan de eetstoornis succesvol overwonnen worden.

Startdata volgen binnen kort. Nu al opgeven stuur mij een bericht via het contact formulier.

Word weer baas over je eigen LEVEN

Binnen 3 maanden van wilskracht naar innerlijke balans. Van eetstoornis naar meer plezier in je leven. Dat is wat het Lifeline-programma belooft. Het coachingstraject omvat achtereenvolgens de volgende stappen:

Luisteren

Deze eerste stap staat helemaal in het teken van luisteren. Onderzoeken waarom je hier bent. Waarom nu. En waarom bij mij. En ben je bereid om te luisteren naar jezelf, naar de basisbehoeftes die je hebt? Wat probeer je nu te negeren?

In een persoonlijke intake bepalen we allereerst of je er klaar voor bent. Echt gemotiveerd bent om nu eindelijk af te rekenen met je eetstoornis. Of ik de juiste persoon ben om jou hiermee te helpen. En bij welke wijze van coachen jij je het prettigst voelt: groepscoaching of VIP-coaching.

Evolueren

In deze stap kijken we naar het verleden, het heden en de toekomst van je lichaam en geest. Hoe was het vroeger? Hoe zijn we als mens gebouwd? En hoe zorgen we dat er weer balans komt? Wat doet eten met je en wat maakt dat het zo lastig is om uit deze cirkel te stappen?

Verkennen

We onderzoeken je overtuigingen met betrekking tot jezelf en je omgeving; welke helpen je en welke belemmeren je? Welke patronen zijn er ontstaan in jouw wereld om te overleven? En hoe kunnen we deze ombuigen naar zelfregie? Welke sleutel moet er daarvoor bij jou omgedraaid worden?

Erkennen

Erkennen en verkennen. Als je weet hoe het in de evolutie is bedoeld, hoe werkt het dan voor jou? En ben je bereid om alles wat je hebt erkend en herkend ook te erkennen? We brengen in kaart wat werkt voor jou. Alleen al het toegeven dat je een probleem hebt en dat je hulp nodig hebt, is een hele belangrijke stap.

Navigeren

Nu gaan we actief aan de slag om van wilskracht naar innerlijke balans te komen. Van ‘wat niet’ naar ‘wat wel’. Daarvoor leer ik je een paar waardevolle tools. En we onderzoeken hoe we deze verandering kunnen bestendigen en verankeren in jouw LEVEN. Als je weet waar je heen wilt en je doelen zijn glashelder, dan weet je hoe jij moet navigeren naar geluk: leven zonder eetstoornis.

Wat deelnemers zeggen

“Ron heeft mij geleerd dat ik zelf de meest waardevolle persoon in mijn leven ben en zelf invloed heb op hoe ik me voel.”

Weer de baas zijn over je eigen LEVEN?

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak om samen te bekijken wat het best bij jou past: groepscoaching of VIP-coaching. Bel me op 06 – 14 64 23 02 of vul het contactformulier in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Afspraak inplannen

Klaar om samen de uitdaging aan te gaan? Plan dan gelijk jouw kennismakingsafspraak in de agenda van Ron.

× Heb je een vraag? Stuur me dan een WhatsApp bericht.