fbpx Menu

Word zelf coach

Wil je anderen graag helpen en je eigen coach praktijk opstarten?

Misschien loop je al een tijd rond met een idee om een eigen Coach praktijk te starten en weet je niet waar je moet starten. Of misschien Coach je al langere tijd mensen op het gebied van eten en lukt het je niet om voldoende klanten te bereiken.

Wat je reden ook is, je wil graag succesvol mensen helpen met hun uitdagingen in hun leven. Daar kan ik jou mee helpen!

Al sinds 2013 help ik mensen succesvol vanuit mijn eigen praktijk op het gebied van Eetstoornissen, Afvallen en angststoornissen. Door de jaren heen heb ik geleerd wat en hoe je mensen succesvol kan helpen met hun uitdagingen en ook hoe je succesvol je eigen praktijk kan runnen.

Zelf coach worden?

Als je passie is mensen helpen dan help ik jou graag in je reis naar je eigen succesvolle coach praktijk.

Ik coach je op het gebied van:

  • Het opstarten van je coach praktijk
  • Kennis om succesvol te kunnen coachen op het gebied van voeding
  • Kennis overdracht van NLP, Hypnose EMDR en voeding
  • Inzet van Social Media, Google Ads, E-mail marketing

Begeleiding:

We gaan samen aan de slag voor een periode van 1 jaar en in dit jaar gaan we door alle faceten heen van succesvol coachen.

Jij leert hoe je klanten kan bereiken, hoe je sales gesprekken voert, hoe je Social Media en Google Ads en E-mail marketing kan inzetten om je klanten succesvol te kunnen coachen

Ook de processen hoe jij succesvol je cliënten kan helpen met Afvallen, hun Eetstoornis of angsten overwinnen.

Hoe zou het voor je zijn om iemand die al jaren last van snoepbuien heeft daar binnen 3 sessies van af te kunnen helpen?

Als dat als muziek in je oren klinkt, dan zijn wij een match.

Wil je meer informatie om aan de slag te gaan als coach bij Ron Meijering? Maak dan een belafspraak via onderstaande link. Tot snel:-)

Ps de opleidingsdagen dit jaar starten in februari, dus meld je snel aan als je erbij wilt zijn.

Meer informatie

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.