fbpx Menu

Word zelf eetstoornis coach

Heb jij het Lifeline-programma met succes doorlopen en ben je blij met het resultaat? Wil je anderen graag helpen ook af te rekenen met hun eetstoornis? Meld je aan voor de Lifeline-coachingsopleiding en word zelf eetstoornis coach. Zo help je niet alleen anderen weer meer balans en plezier in hun leven te krijgen, maar geef je je eigen leven ook een nieuw doel.

Zelf Lifeline-coach worden

Als gecertificeerd Lifeline-coach kun je:

  • Je leven een nieuw doel geven, namelijk het helpen van anderen die in dezelfde situatie zitten als waar jij zat.
  • De Lifeline-aanpak voor het overwinnen van eetstoornis aanbieden en toepassen in je coachingspraktijk.
  • Voedingsadvies geven aan je cliënten.
  • Gebruik maken van de coachingsmaterialen, oefeningen en opdrachten van Lifeline.

De Lifeline-opleiding

Om de Lifeline-opleiding te volgen, moet je voldoen aan de onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt zelf het Lifeline-coachingsprogramma met succes doorlopen.
  • Je bent bereid om een vervolgopleiding doen.
  • Je staat open voor het volgen van aanvullende opleidingen op het gebied van coachingsvaardigheden en dergelijke. Of je bent al coach..

De Lifeline-coachingsopleiding omvat 2 lesdagen. Om toegelaten te worden tot de opleiding, voeren we eerst een intakegesprek.

Het Lifeline-certificaat

Heb je de opleiding succesvol afgerond, dan ontvang je het Lifeline-certificaat. Dit certificaat geeft jou het recht om de Lifeline-coachingsmethodiek toe te passen binnen je eigen coachingspraktijk. Zo kun je met je eigen verhaal én de Lifeline-aanpak anderen helpen ook binnen 3 maanden met hun eetstoornis af te rekenen.

Meer informatie

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je anorexia, boulimia, binge eating of overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.