Menu

Over Helga

Welkom bij Ron Meijering Coaching! Ik ben Helga, jouw ervaringsdeskundige coach op het gebied van eetstoornissen, mindfulness en systemisch werken.

Mijn eigen strijd met anorexia begon in mijn tienerjaren, waarin ik mezelf dagelijks overweldigde met hoge eisen en verwachtingen. Herken je dat constante streven naar perfectie, het eeuwige schuldgevoel en de angst om aan anderen te voldoen? Zoals velen, heb ik mezelf verloren in deze strijd, altijd ontevreden en mezelf wegcijferend.

Maar door jaren van therapie en zelfontwikkeling heb ik geleerd om mijn eigen ruimte in te nemen en tevreden te zijn met wie ik ben. En nu, als jouw coach, sta ik klaar om mijn kennis en ervaring te delen.

Of je nu wilt leren omgaan met belemmerende gedachten, vertrouwen op je eigen kracht of rust vinden in jezelf, ik bied een scala aan tools en technieken, waaronder mindfulness, systemisch werken, voeding en NLP, om jouw persoonlijke reis naar innerlijke kracht te begeleiden.

Ik geloof dat je het niet alleen hoeft te doen. Samen kunnen we werken aan het doorbreken van gedragspatronen en het vinden van compassie voor jezelf in het moment van nu.

Ik nodig je uit om die eerste stap te zetten en samen met mij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te gaan. Dit is jouw kans om belemmerende patronen te doorbreken en een leven te leiden dat wordt gekenmerkt door jouw eigen autonome keuzes en verlangens.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw reis naar groei en welzijn!

Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik sta voor je klaar!

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.